



Jefferson High School-Middle College for Advanced Studies Celebrating Student Achievement for Over 110 Years Bell Schedules November 25<sup>th</sup> and 26<sup>th</sup>, 2019

"A" Day – Monday November 25th 1 8:15 - 8:59 AM 44 min 3 9:04 - 9:48 AM 44 min 5 9:53 - 10:37 AM 44 min 7 10:42 - 11:26 AM 44 min L | 11:26 - 11:59 PM | 33 min C 1:00 - 4:00 PM 180 m D 4:00 - 5:00 PM 60 min C 5:00 - 8:00 PM 180 m L: Lunch D: Dinner C: Conferences in the Cafeteria

"B" Day - Tuesday		
November 26th		
2	8:15 - 8:59 AM	44 min
4	9:04 - 9:48 AM	44 min
6	9:53 - 10:37 AM	44 min
8	10:42 - 11:26 AM	44 min
L	11:26 - 11:59 PM	33 min
С	1:00 - 4:00 PM	180 m
D	4:00 - 5:00 PM	60 min
С	5:00 - 8:00 PM	180 m
L: Lunch D: Dinner		
C: Conferences in the		
Cafeteria		

Conference Schedule

Monday, November 25<sup>th</sup>: 1:00 – 4:00 PM, 5:00-8:00 PM.

Tuesday, November 26<sup>th</sup> : 1:00-4:00 PM, 5:00-8:00 PM.

Wednesday – Friday, November 27 - 29: No School Thanksgiving Break

Meet in the Cafeteria—We will serve soup both evenings and light

refreshments during the day.

We will hold classes in the morning on both Monday November 25 (A day) and Tuesday November 26 (B day). Students will be dismissed after lunch at noon.